Standaard inbegrepen bij al onze reseller hosting pakketten

Alles wat jij nodig hebt om van je bedrijf een succes te maken!

Gegarandeerd de snelste laadtijden

Dankzij de nieuwste technieken, SSD en Litespeed laadt jouw website en die van jouw klanten tot wel 70% sneller dan bij de concurrent, gegarandeerd!

 Gratis SSL certificaten

Onbeperkt SSL certificaten voor al jouw (sub)domeinen. Veiligere website, hoger in de zoekresultaten én betere conversie!

 WordPress, Joomla en meer

Dankzij Installatron kun jij jouw blog, forum, webshop of website installeren en hosten binnen een paar muisklikken.

14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!

Zelf backups maken en terugzetten

HTTP 2.0

Automatische scripts installeren

Installatron

IMAP en POP3 ondersteuning via SSL/TLS

Cron jobs

OpCache, LiteSpeed Cache en Redis Cache

Externe MySQL databases

Premium spamfilter

Website statistieken bekijken

FTP over SSL/TLS

Dagelijkse backup

Webmail (Roundcube of RainLoop)

Shell (SSH) toegang + Git

Controlepaneel: DirectAdmin

PHP versies: Alle 5.x en 7.x versies

MariaDB 10.x

Subdomeinen: Onbeperkt

MySQL databases: Onbeperkt

E-mailadressen: Onbeperkt

FTP accounts: Onbeperkt

Htaccess en mod_rewrite ondersteuning

Vraag nu je domeinnaam aan! Online binnen een paar minuten.


Logo installatron

Nog meer gratis extra's

Zo heb je bijvoorbeeld een premium spamfilter die ook phishing, malware en virussen tegenhoudt. Wel zo veilig!

Perfecte e-mail IP reputatie

Alle e-mails die jij verstuurt komen in de inbox en niet in de spambox terecht o.a. dankzij DKIM en SPF.

Premium spamfilter

Zo beveilig je jouw inbox tegen virussen, malware en phishing.

Premium support

Je wilt snel en goed geholpen worden? Dan zit je bij ons goed! De gemiddelde reactietijd is minder dan 30 minuten en we zijn 7 dagen in de week bereikbaar!

SSL certificaten

Gratis SSL certificaten voor alle (sub)domeinen die je bij ons host.

Razendsnel

Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken en dankzij SSD vliegt je website over het Internet.

Alles in Nederland

Alle servers en alle data staan veilig in Nederland. Wij maken gebruik van het netwerk van Serverius in Dronten.

Geniet ook van betrouwbare en goedkope reseller hosting

Webruimtehosting krijgt 5 sterren op basis van 360 reviews

Verhuis eenvoudig jouw domeinnaam in 4 simpele stappen

Wist je dat wij jouw domeinnaam, website en e-mailadressen naar ons toe kunnen verhuizen? Zo wordt overstappen wel heel gemakkelijk! Bekijk hier hoe je binnen 4 eenvoudige stappen jouw domeinnaam naar ons toe kunt verhuizen. Als reseller kun je kiezen uit 200+ domeinextensies tegen zeer scherpe prijzen. Zo heb je al een .nl domeinnaam voor €3,99 per jaar.

Altijd de snelste laadtijd voor elke website

Wij maken altijd gebruik van de nieuwste technieken, SSD schijven en Litespeed. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd kunnen garanderen dat je de snelste laadtijd hebt. Ook bieden wij gratis SSL certificaten aan wat ervoor zorgt dat je hoger in de zoekmachine geplaatst wordt van Google. Een vliegensvlugge website en sneller worden gevonden op zoekmachines, wie wil dit nou niet?

Kies uit +200 webapplicaties en bouw elke website in een handomdraai

Samen met DirectAdmin bieden we Installatron aan. Kies uit +200 scripts om elke website succesvol af te leveren aan jouw klant. Zo kun je kiezen uit WordPress, Drupal, Magento, Joomla en nog heel veel meer! Wist je ook dat wij een eigen Websitemaker aanbieden? Bouw jouw professionele website binnen enkele minuten.

Heb je een vraag? Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar!

Onze support helden staan altijd tot je beschikking, wat je vraag of opmerking ook is. Wist je dat wij bijna altijd binnen 30 minuten reageren? We noemen dit premium support. Ideaal, want zo hoef je nooit lang te wachten op antwoord op je vraag. Ook hebben wij ruime openingstijden; via e-mail is dit vanaf 08.00 tot 22.00 uur in de avond. Via Facebook is dit vanaf 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt ons hier direct een bericht sturen.

15.000+ Domeinnamen

10.000+ Websites online

8.000+ Klanten

Meer informatie over ons en onze reseller hosting producten

Wat kan je met ons reseller hosting pakket?

Dankzij onze pakketten kan je voor jouw klanten de hosting van websites beheren. Zo zorg je er op een overzichtelijke manier voor dat niet alleen jouw klant, maar ook anderen de website online kunnen vinden. De reseller hosting pakketten van ons kan je hiervoor inzetten, zodat je op een eenvoudige manier overzicht bewaard en accounts kunt aanmaken.

Welk pakket voor jou het meest zinvol is, is natuurlijk afhankelijk van hoeveel klanten jouw bedrijf heeft of hoe veel websites jij in je beheer hebt. Zo kan je bij het reseller hosting pakket dat het meeste aangeschaft wordt 200 accounts aanmaken voor slechts 4,99 per maand. Begin je net en heb je nog niet zo veel klanten? Dan is wellicht een goedkoper reseller hosting pakket voor jou een slimme eerste stap. Natuurlijk kan je bij ons ook eenvoudig het pakket verhogen of verlagen, zodat jouw pakket altijd aan jouw vraag blijft voldoen.

Jouw reseller hosting pakket bestellen of aanpassen?

Wil je een reseller hosting pakket bestellen? Dan kan dat eenvoudig via onze website. Heb je al één van onze reseller hosting pakketten, maar wil je deze verhogen of verlagen? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over onze diensten en de reseller hosting pakketten kan je natuurlijk contact opnemen met één van onze experts. Wij zijn bereikbaar via 085 301 0009 of door te mailen naar helpdesk@wrhg.nl.

Wat zijn de voordelen?

Met onze pakketten kan je reseller hosting aanbieden aan jouw klanten. Wil je een reseller hosting pakket aanschaffen? Dan zijn er diverse onderdelen voor jou van belang. Natuurlijk ten eerste de prijs. Je wilt nooit te veel betalen voor de reseller hosting pakketten en zeker niet extra betalen voor diensten waar je geen gebruik van maakt. Bij ons vind je daarom diverse reseller hosting pakketten die je ook eenvoudig naar boven of beneden kunt bijstellen. Zo past het pakket dat jij kiest altijd bij jouw wensen en eisen, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Verder is natuurlijk de kwaliteit van de reseller hosting pakketten ook van groot belang. Een snelle laadtijd voor de website van jou en jouw klanten is van belang. Ook bieden wij gratis SSL certificaten voor jouw subdomeinen. Een veiligere website zorgt er daarbij voor dat jouw website hoger in de zoekresultaten komt te staan. Natuurlijk zijn dit slechts enkele aspecten die ons reseller hosting pakket uniek maken en ben je ook voor uitstekende service bij ons aan het juiste adres.