Ontdek welk performance pakket het best bij jou past

Standaard inbegrepen in al onze performance pakketten

Alle ingrediënten om van jouw website een succes te maken!

 Gegarandeerd de snelste laadtijd

Dankzij de nieuwste technieken, SSD en Litespeed laadt jouw website tot wel 70% sneller dan bij de concurrent, gegarandeerd!

 Gratis SSL certificaten

Onbeperkt SSL certificaten voor al jouw (sub)domeinen. Veiligere website, hoger in de zoekresultaten én betere conversie!

 Sublieme en persoonlijke service

Wij doen ons stinkende best voor jou. We stoppen pas als jij 100% tevreden bent. Service waar we zelf blij van worden.

14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!

Zelf backups maken en terugzetten

HTTP 2.0

Automatische scripts installeren

Installatron

IMAP en POP3 ondersteuning via SSL/TLS

Cron jobs

OpCache, LiteSpeed Cache en Redis Cache

Externe MySQL databases

Premium spamfilter

Website statistieken bekijken

FTP over SSL/TLS

Dagelijkse backup

Webmail (Roundcube of RainLoop)

Shell (SSH) toegang + Git

Controlepaneel: DirectAdmin

PHP versies: Alle 5.x en 7.x versies

MariaDB versie 10.x

Subdomeinen: Onbeperkt

MySQL databases: Onbeperkt

E-mailadressen: Onbeperkt

FTP accounts: Onbeperkt

Htaccess en mod_rewrite ondersteuning

Vraag nu je domeinnaam aan! Online binnen een paar minuten.


Logo installatron

Nog meer gratis extra's

Zo heb je bijvoorbeeld een premium spamfilter die ook phishing, malware en virussen tegenhoudt. Wel zo veilig!

Perfecte e-mail IP reputatie

Alle e-mails die jij verstuurt komen in de inbox en niet in de spambox terecht o.a. dankzij DKIM en SPF.

Premium spamfilter

Zo beveilig je jouw inbox tegen virussen, malware en phishing.

Premium support

Je wilt snel en goed geholpen worden? Dan zit je bij ons goed! De gemiddelde reactietijd is minder dan 30 minuten en we zijn 7 dagen in de week bereikbaar!

SSL certificaten

Gratis SSL certificaten voor alle (sub)domeinen die je bij ons host.

Razendsnel

Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken en dankzij SSD vliegt je website over het Internet.

Alles in Nederland

Alle servers en alle data staan veilig in Nederland. Wij maken gebruik van het netwerk van Serverius in Dronten.

Geniet ook van betrouwbare en goedkope webhosting

Webruimtehosting krijgt 5 sterren op basis van 360 reviews

Verhuis eenvoudig jouw domeinnaam in 4 simpele stappen

Wist je dat wij jouw domeinnaam, website en e-mailadressen naar ons toe kunnen verhuizen? Zo wordt overstappen wel heel gemakkelijk! Bekijk hier hoe je binnen 4 eenvoudige stappen jouw domeinnaam naar ons toe kunt verhuizen. Jouw unieke en nieuwe domeinnaam registreren kan natuurlijk ook tegen zeer scherpe prijzen.

Klik en sleep jouw website binnen 10 minuten in elkaar

Heb je geen technische kennis over het maken van websites? Geen probleem! Bij ons kun je jouw website zo in elkaar zetten en het ziet er altijd professioneel uit! Kies je template uit, sleep jouw teksten en afbeeldingen en je bent al zo goed als klaar! En dat slechts binnen 10 minuten. Dankzij onze websitemaker maak jij jouw website. Het bouwen van websites is nu nog leuker! Je kunt je website natuurlijk ook bouwen met WordPress of Joomla. Of wil je liever een eigen webshop bouwen?

Wil je een professioneel e-mailadres zonder eigen website?

Dankzij onze e-mail hosting pakketten kun jij overal ter wereld je e-mail inzien en beantwoorden. Waar je ook bent in de wereld, e-mailen gaat altijd via een beveiligde verbinding. Ook als je een e-mail ontvangt en verstuurt zorgen wij ervoor dat niemand deze kan inzien behalve de persoon waar de mail naar toe is gestuurd. Ook perfect als je alleen een professioneel e-mailadres wilt zonder eigen website. Je hebt dus geen hosting pakket meer nodig.

Heb je een vraag? Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar!

Onze support helden staan altijd tot je beschikking, wat je vraag of opmerking ook is. Wist je dat wij bijna altijd binnen 30 minuten reageren? We noemen dit premium support. Ideaal, want zo hoef je nooit lang te wachten op antwoord op je vraag. Ook hebben wij ruime openingstijden; via e-mail is dit vanaf 08.00 tot 22.00 uur in de avond. Via Facebook is dit vanaf 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt ons hier direct een bericht sturen.

15.000+ Domeinnamen

10.000+ Websites online

8.000+ Klanten

Meer informatie over ons en over onze webhosting producten

Goedkope webhosting

Bij WebRuimteHosting vinden wij dat webhosting niet duur hoeft te zijn en je zeker niet vast hoeft te zitten aan diensten en pakketten waar je wellicht in de toekomst geen gebruik meer van wilt maken. Wij leveren de goedkope hosting dan ook al vanaf 0,99 euro per maand en je bent vrij om deze aan te passen naar een hoger of lager pakket wanneer dat jou beter uitkomt. Zo zorgen wij ervoor dat de goedkope hosting niet alleen goedkoop is, maar ook altijd blijft aansluiten op jouw werkzaamheden en de wensen en eisen die jij hebt bij de webhosting.

Niet alleen goedkope hosting vinden wij belangrijk, ook snelle hosting staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ieder pakket ben je dan ook verzekerd van een snelle laadtijd, maar ook van snelle reacties bij vragen en directe ondersteuning waar nodig. Zo is bij ons snelle hosting niet alleen terug te vinden in onze snelle systemen, maar ook in goede, duidelijke en adequate ondersteuning voor onze klanten waar nodig. Dit geldt voor alle pakketten, van WordPress tot Joomla.

Ervaringen met onze snelle hosting

12 jaar geleden begon WebRuimteHosting met het aanbieden van webhosting pakketten, waarbij snelle en goedkope hosting altijd een speerpunt zijn geweest. Tegenwoordig verzorgen wij deze goedkope en snelle hosting pakketten voor ruim 8000 tevreden klanten. Niet alleen zijn zij tevreden over de producten die we te bieden hebben, maar juist onze service maakt dat wij een unieke partij zijn om je pakket bij af te nemen. Openheid van zaken is daarbij volgens ons van groot belang. Wij kennen bij WebRuimteHosting dan ook geen geheimen voor onze klanten, zijn open in onze communicatie en staan klaar wanneer jij ons nodig hebt.

Door deze aanpak krijgen wij van onze klanten een 9,9 als waardering. Toch zijn wij nooit tevreden, iedere klant die goedkope hosting zoekt is bij ons aan het juiste adres en wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Dat noemen wij service waar we blij van worden.

Waar let je op bij webhosting?

Het aanschaffen van een pakket voor webhosting is niet altijd eenvoudig. Diverse aspecten zijn van belang en de keuze tussen aanbieders maakt het soms alleen nog maar lastiger om de juiste keuze te kunnen maken. Natuurlijk wil je snelle hosting, zodat klanten en jijzelf niet lang hoeven te wachten op het laden van de website, en wil je goedkope hosting zodat je niet te veel betaalt voor je producten. Deze aspecten zijn algemeen en gelden voor iedereen die een webhosting pakket zoekt. Echter zijn er soms ook specifieke wensen, die alleen voor bijvoorbeeld webshops gelden, maar waar toch rekening mee moet worden gehouden.

Kortom is het dus lang niet altijd eenvoudig om de goedkope en snelle hosting pakketten te vinden die aansluiten bij al deze wensen. Een goede service vanuit de partij waarbij je de webhosting pakketten aanschaft kan hierbij van groot belang zijn. Samen werken aan een optimaal resultaat is immers de beste weg naar succes. Deze samenwerking vind je zeker bij WebRuimteHosting, waar de klant altijd de eerste prioriteit is en er wordt geluisterd naar jouw vragen, opmerkingen en wensen. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klant dat ook is en doen zelfs vaak nog een stap verder, waarmee we de klanten aangenaam verrassen.

Wat zijn onze kenmerken?

Niet alleen staan wij bekend om de goede service, snelle hosting en ondersteuning en goedkope hosting pakketten. Ook bieden wij aan onze klanten veel extra’s. Zo krijg je bij je webhosting pakket gratis SSL certificaten, die onder andere de vindbaarheid in zoekmachines ten goede komen. Verder zorgen wij ervoor dat er ’s nachts automatisch een back-up van al je bestanden wordt gemaakt, die natuurlijk gratis teruggezet kan worden, en bieden wij een website verhuisservice, om ook bestaande websites eenvoudig naar ons webhosting systeem te kunnen overbrengen. Kortom zorgen wij er graag voor dat het onze klanten aan niets ontbreekt.

Is er toch een aspect aan onze goedkope hosting pakketten dat je mist? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kijken wij graag mee met onze klanten, zodat wij ons aanbod volledig kunnen laten aansluiten bij de wensen van de mensen die ermee moeten gaan werken.