Verhuizen

Wil je jouw domeinnaam naar ons toe verhuizen, maar zie je op tegen de verhuizing? Met onderstaande verhuis stappenplan is het zo geregeld!
Wij kunnen je helpen met het overzetten van je website(s) en e-mail account(s). Wij vragen hier € 25 per website voor. Je kunt deze extra service bestellen op het bestelformulier.

Stap 1: Zeg je abonnement op bij je huidige hostingprovider

Maak tijdig bekend dat je wilt opzeggen bij je huidige provider. De meeste providers hanteren een opzegtermijn van één tot drie maanden. Het is altijd verstandig om een bevestiging op te vragen van de opzegging.

Stap 2: Controleer of je domeinnaam op jouw (bedrijfs)naam staat geregistreerd

Om een domeinnaam te kunnen verhuizen moet je domeinnaam op jouw naam staan geregistreerd. Je kunt dit controleren via sidn.nl (nl domein), bij een .be domeinnamen is dit dns.be. Alle overige extensies (zoals .com of .net) kun je controleren via whois.sc.

Als alles klopt kun je een verhuiscode aanvragen bij jouw huidige webhoster. Bewaar de verhuiscode goed, deze heb je zometeen nog nodig.
Staat de domeinnaam niet op jouw naam? Pas dit dan aan bij je huidige hoster of laat dit door je hoster aanpassen.

Stap 3: Bestelling aanvragen bij Webruimtehosting

Bestel bij ons een hostingpakket en/of domeinnaam en controleer je domeinnaam op beschikbaarheid. Het systeem geeft aan dat de domeinnaam al ‘bezet’ is. Voeg de domeinnaam toe aan je winkelwagen waarna je jouw verhuiscode kunt opgeven. Doorloop de stappen en plaats je bestelling.

Stap 4: Upload alle bestanden naar onze servers

Na het bestellen van je hostingpakket krijg je vrijwel direct de gegevens van ons toegestuurd waarmee je kunt starten met het uploaden van alle data naar onze servers. Uiteraard starten wij direct de verhuizing van de domeinnaam naar ons toe tenzij je dit op een later tijdstip wilt laten uitvoeren.

Alle prijzen zijn excl. BTW  |  Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Privacybeleid

© Copyright 2006-2017