Wij kennen geen geheimen. We vertellen je alles over ons.

Wij zijn WebRuimteHosting

12 jaar geleden zijn wij begonnen met het aanbieden van hosting. Nu zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Op dit moment hosten we meer dan 15.000 domeinnamen voor ruim 8000 klanten.


Kwaliteit en uitstekende service

Optimale betrouwbaarheid, uitstekende service, beschikbaarheid en kwaliteit. Dat is waar het allemaal om draait, en dat vanaf €0,99 per maand.
Klanttevredenheid staat bij ons altijd hoog in het vaandel! Onze klanten geven ons niet voor niets een 9,9 als het om de dienstverlening en de beschikbaarheid gaat van onze producten.


Geen rare fratsen!

We hebben geen aansluit- of afsluitkosten, geen adders onder het gras en geen rare fratsen! Hosting zoals hosting hoort te zijn tegen een mooie en eerlijke prijs. Betaal niet meer te veel en stap over naar Webruimtehosting!

Infrastructuur

Onze servers zijn geplaatst in het datacenter Serverius in Dronten.
Het datacenter maakt gebruik van de nieuwste technieken, is volledig CO2-neutraal en draait op 100% groene stroom.
Serverius onderscheidt zich van andere datacenters door onder andere te werken met energiezuinige koeltechnieken, groene stroom, cold corridor en HF verlichting.


Netwerk en stroom dubbel uitgevoerd

Iedere dag een stukje beter, daar gaan we voor. Zo hebben we gekozen voor een redundante (dubbel uitgevoerd) netwerkomgeving en twee aparte stroomgroepen, A en B.
Als A uitvalt neemt B dit binnen millisecondes over en blijft jouw website ongestoord verder draaien. Zo kunnen we een nog hogere uptime garantie aanbieden voor jouw website!


Geografisch gescheiden DNS servers

Wij gebruiken drie DNS servers, deze drie DNS servers draaien zowel in Nederland als in Duitsland. Mocht er een uitval zijn in ons datacenter of bij één van de DNS servers dan blijft jouw website ongestoord verder draaien. Daarbij kunnen we je altijd op de hoogte houden bij onderhoud of bij een storing in geval van een black out in ons datacenter.


15.000+ Domeinnamen

10.000+ Websites online

8.000+ Klanten

Logo installatron

Gratis extra's bij WebRuimteHosting

Zo heb je bijvoorbeeld een premium spamfilter die ook phishing, malware en virussen tegenhoudt. Wel zo veilig!

1-klik website installatie

Installeer Wordpress, Joomla, Magento en meer in een simpele klik.

Premium spamfilter

Zo beveilig je jouw inbox tegen virussen, malware en phishing.

Premium support

Je wilt snel en goed geholpen worden? Dan zit je bij ons goed! De gemiddelde reactietijd is minder dan 30 minuten en we zijn 7 dagen in de week bereikbaar!

SSL certificaten

Gratis SSL certificaten voor alle (sub)domeinen die je bij ons host.

Razendsnel

Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken en dankzij SSD vliegt je website over het Internet.

Alle data in Nederland

Alle data en servers staan veilig in Nederland. Wij maken gebruik van het netwerk van Serverius in Dronten.

Vraag nu je domeinnaam aan! Online binnen een paar minuten.


Veelgestelde vragen over onze diensten en producten

Wat kan ik doen bij een storing?

Wij hebben een systeem die alle servers op meer dan 200 punten in de gaten houden. Als er iets misgaat dan krijgen wij hier direct bericht van. Bij een melding ondernemen we direct actie om het probleem te analyseren en op te lossen. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle vorderingen (storingen en onderhoud) via deze pagina.

Herroepingsrecht

Wij hebben heel veel vertrouwen in onze producten. Daarom bieden wij standaard een 14 dagen niet goed, geld terug garantie aan.
Het kan natuurlijk voorkomen dat dit toch niets voor jou is. Je kunt dan aanspraak maken op de 14 dagen geld terug garantie. Als je hiervoor kiest word je hostingpakket omgezet naar een losse domeinnaam. Je ontvangt het bedrag terug van je hostingpakket, exclusief het bedrag voor de domeinnaamregistratie.

Alle domeinnaamregistraties gelden voor minimaal één jaar en komen niet in aanmerking voor deze regeling. Domeinnamen worden altijd direct vastgelegd via een overkoepelende organisatie en kunnen niet zomaar worden opgezegd. De domeinnaam die jij hebt laten registreren blijven de resterende periode onder jouw beheer. Je kunt de verlenging van een domeinnaam altijd stopzetten binnen ons klantensysteem. Jouw domeinnaam zal aan het einde van de periode dan niet meer worden verlengd.

Wil je jouw pakket binnen 14 dagen stopzetten? Neem dan contact met ons op.

Werken bij Webruimtehosting?

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Al hebben we wel een aantal stageplaatsen beschikbaar. Denk je een goede aanvulling te zijn en beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Aarzel niet om contact op te nemen!