Standaard inbegrepen in al onze Joomla hosting pakketten

Alle ingrediënten wat jij nodig hebt om van jouw Joomla website een succes te maken!

Gegarandeerd de snelste laadtijd

Dankzij de nieuwste technieken, SSD en Litespeed laadt jouw website tot wel 70% sneller dan bij de concurrent, gegarandeerd!

 Gratis SSL certificaten

Onbeperkt SSL certificaten voor al jouw (sub)domeinen. Veiligere website, hoger in de zoekresultaten én betere conversie!

Joomla 1-klik installatie

Dankzij Installatron kun jij Joomla binnen een handomdraai installeren zodat je website binnen 2 minuten online is!

14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!

Zelf backups maken en terugzetten

HTTP 2.0

Automatische scripts installeren

Installatron

IMAP en POP3 ondersteuning via SSL/TLS

Cron jobs

OpCache, LiteSpeed Cache en Redis Cache

Externe MySQL databases

Premium spamfilter

Website statistieken bekijken

FTP over SSL/TLS

Dagelijkse backup

Webmail (Roundcube of RainLoop)

Shell (SSH) toegang + Git

Controlepaneel: DirectAdmin

PHP versies: Alle 5.x en 7.x versies

MariaDB 10.x

Subdomeinen: Onbeperkt

MySQL databases: Onbeperkt

E-mailadressen: Onbeperkt

FTP accounts: Onbeperkt

Htaccess en mod_rewrite ondersteuning

Vraag nu je domeinnaam aan! Online binnen een paar minuten.


Logo installatron

Nog meer gratis extra's

Zo heb je bijvoorbeeld een premium spamfilter die ook phishing, malware en virussen tegenhoudt. Wel zo veilig!

Perfecte e-mail IP reputatie

Alle e-mails die jij verstuurt komen in de inbox en niet in de spambox terecht o.a. dankzij DKIM en SPF.

Premium spamfilter

Zo beveilig je jouw inbox tegen virussen, malware en phishing.

Premium support

Je wilt snel en goed geholpen worden? Dan zit je bij ons goed! De gemiddelde reactietijd is minder dan 30 minuten en we zijn 7 dagen in de week bereikbaar!

SSL certificaten

Gratis SSL certificaten voor alle (sub)domeinen die je bij ons host.

Razendsnel

Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken en dankzij SSD vliegt je website over het Internet.

Alles in Nederland

Alle servers en alle data staan veilig in Nederland. Wij maken gebruik van het netwerk van Serverius in Dronten.

Geniet ook van betrouwbare en goedkope Joomla hosting

Webruimtehosting krijgt 5 sterren op basis van 360 reviews

Verhuis eenvoudig jouw domeinnaam in 4 simpele stappen

Wist je dat wij jouw domeinnaam, website en e-mailadressen naar ons toe kunnen verhuizen? Zo wordt overstappen wel heel gemakkelijk! Bekijk hier hoe je binnen 4 eenvoudige stappen jouw domeinnaam naar ons toe kunt verhuizen. Jouw unieke en nieuwe domeinnaam registreren kan natuurlijk ook tegen zeer scherpe prijzen.

Jouw Joomla website in een handomdraai on-line

Wij bieden alle tools die jij nodig hebt om snel en eenvoudig jouw Joomla website op te zetten. Zo kun je bij ons, dankzij Installatron, Joomla binnen een paar muisklikken installeren. Je hoeft dus geen vervelende installatieprocedure meer te volgen! Wij willen je het zo makkelijk mogelijk maken. Ideaal toch? Mocht je liever een webshop willen of werken met Drupal of WordPress dan kan dat natuurlijk ook.

Iedere nacht een back-up van je bestanden

Wij maken iedere nacht back-ups van jouw bestanden. Maak je een fout waardoor je website niet meer werkt? Je kunt altijd terug naar een werkende versie. Zo kun je gerust aan jouw Joomla website werken. Ook heb je de mogelijkheid om zelf gratis back-ups te maken binnen ons DirectAdmin controle paneel die je eenvoudig weer terug kunt zetten als dat nodig is.

Heb je een vraag? Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar!

Onze support helden staan altijd tot je beschikking, wat je vraag of opmerking ook is. Wist je dat wij bijna altijd binnen 30 minuten reageren? We noemen dit premium support. Ideaal, want zo hoef je nooit lang te wachten op antwoord op je vraag. Ook hebben wij ruime openingstijden; via e-mail is dit vanaf 08.00 tot 22.00 uur in de avond. Via Facebook is dit vanaf 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt ons hier direct een bericht sturen.

15.000+ Domeinnamen

10.000+ Websites online

8.000+ Klanten

Meer informatie over ons en onze Joomla hosting producten

Joomla hosting

Het hosten van websites voor anderen of het bouwen van websites voor jezelf vraagt om een overzichtelijk pakket, waarbij jij natuurlijk zeker niet te veel wilt betalen. Joomla hosting is een manier die toegankelijk is voor zowel de beginnende websitebouwer, maar ook genoeg opties openhoudt wanneer je dieper wilt gaan dan dit basisniveau. Wil jij ook gebruik gaan maken van Joomla hosting? Dan merk je al snel dat er bij deze veelgebruikte vorm veel aanbieders zijn. Bij WebRuimteHosting vind je de mogelijkheid om van pakketten gebruik te maken tegen een betaalbaar tarief, maar besparen wij ook nooit op de service die wij onze klanten te bieden hebben.

Wat mag je van ons verwachten?

WebRuimteHosting helpt je graag bij het maken van een keuze tussen de Joomla hosting pakketten of juist tussen de aanbieders van de verschillende systemen. Daarnaast heeft WebRuimteHosting echter nog veel meer te bieden aan zijn klanten. Zo verzorgen wij voor jou gratis SSL certificaten, een premium spamfilter en razendsnelle websites dankzij SSD. Kortom zorgen wij dat je helemaal voorzien bent wanneer je besluit één van de pakketten bij ons af te nemen.
Daarnaast staan wij ook bij het afnemen van Joomla hosting pakket of één van de andere producten voor onze klanten klaar. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor aansluit- of afsluitkosten, ben je flexibel in het verhogen van je pakket wanneer je toch meer klanten krijgt dan verwacht en krijg je altijd waar je voor betaalt. Onze open communicatie met de klant maakt dat wij een zeer hoge klanttevredenheid hebben weten te bereiken waarbij we er alles aan doen om dit zo te houden.

De voordelen van onze Joomla hosting pakketten

Bij WebRuimteHosting kan je al gebruik maken van Joomla hosting vanaf 0,99 euro per maand. Hieruit blijkt dat de pakketten die je kunt gebruiken voor het hosten van websites zeker geen grote kostenpost hoeven te vormen om functioneel te zijn. Joomla staat bekend om de optimaal beveiligde datacentra, dagelijkse back-ups van alle data op de websites en een uitstekende helpdesk. Vind jij dit bij het hosten van de websites van groot belang? Dan is dit systeem een goede keuze.
Echter zijn er natuurlijk nog veel meer pakketten en aanbieders van CMS systemen. Zo zou je ook kunnen kiezen voor WordPress, die relatief eenvoudig is, of Drupal, die juist nog veel meer mogelijkheden biedt. Kortom is de keuze voor een hosting pakket lang niet altijd eenvoudig te maken. Bij WebRuimteHosting helpen wij je echter graag bij het afwegen van de diverse voor- en nadelen, zodat het pakket waarmee jij gaat werken echt aansluit bij je ervaring en je wensen.

Stel je vraag aan onze experts

Onze experts zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 via het nummer 085 301 0009. Omdat wij ons ook goed beseffen dat niet iedereen hier tijd voor heeft zijn wij via de mail ook goed bereikbaar voor vragen over onder andere Joomla hosting. Wij controleren en reageren op onze mail tussen 08:00 en 22:00 en doen dit niet alleen door de week, maar ook in het weekend. Onze reactietijd wanneer je mailt naar helpdesk@wrhg.nl is gemiddeld minder dan 30 minuten.