Wil je een professioneel e-mailadres zonder eigen website?

Dankzij onze e-mail hosting pakketten kun jij overal ter wereld je e-mail inzien en beantwoorden. Waar je ook bent in de wereld, e-mailen gaat altijd via een beveiligde verbinding. Ook als je een e-mail ontvangt en verstuurt zorgen wij ervoor dat niemand deze kan inzien behalve de persoon waar de mail naar toe is gestuurd. Ook perfect als je alleen een professioneel e-mailadres wilt zonder eigen website. Je hebt dus geen hosting pakket meer nodig.

Bespaar op stroomkosten, serverkosten en personeel

Wij maken e-mailen makkelijk. Wij zorgen voor het beheer van de server, jij hoeft alleen maar te e-mailen. Wij maken jouw nieuwe e-mailadres direct aan waarna jij direct aan de slag kunt en e-mails kunt ontvangen en uitsturen. Je bent ook direct bereikbaar voor iedereen zodat je natuurlijk ook e-mails kunt ontvangen. Het voordeel wat je hebt is een goedkope prijs, geen stroomkosten, je hoeft niemand in dienst te nemen die een server kan beheren en je betaalt natuurlijk geen stroomkosten. Wij nemen deze dingen voor je uit handen.

E-mail hosting – De vervanger van Exchange

Deel je agenda met je vrienden, kennissen of met je collega’s. Het kan en zit standaard in al onze email hosting pakketten. Je kunt agenda items, contactpersonen en e-mails onderling met elkaar delen zowel op je computer of Mac en op alle telefoons zoals Android, iPhone en Windows toestellen.

Vul je domeinnaam in en bestel nu jouw e-mail hosting pakket


Wat zit er standaard in al onze e-mail hosting pakketten?

Webmail van SOGo of Rainloop

E-mail over de hele wereld, of je nu op vakantie bent of waar dan ook, jij hebt je e-mail overal bij de hand.

Deel agenda's en meer

Deel agenda's, contactpersonen en e-mailberichten met vrienden, kennissen en/of collega's.

Beveiligde verbinding

Alle e-mails die jij ontvangt en zelf verstuurt worden altijd via een SSL/TLS verbinding verzonden. Jouw e-mail kan nooit worden onderschept.

Computer/Mac en telefoon synchronisatie

Het maakt niet uit hoeveel accounts je instelt en waar je het op instelt. Alles wordt netjes met elkaar gesynchroniseerd. Makkelijk toch?

Spamfilter & Virusscanner

Altijd gratis een spamfilter en virusscanner in het pakket inbegrepen. Zo is jouw inbox altijd beschermd tegen virussen, trojans en phishing pogingen.

Alles zelf in te stellen d.m.v een controle paneel

Voeg aliassen toe, pas je spamfilter aan als dat nodig is, voeg filters toe en nog heel veel meer. Alles is eenvoudig in te stellen.

Premium support

Natuurlijk mag je verwachten dat wij altijd voor je klaar staan. Kom je er niet uit? Neem dan contact op, wij stellen het graag voor je in.

Stel eenvoudig jouw e-mail hosting account in

Eenvoudig je e-mail account instellen, het kan! Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en wij doen de rest. Direct klaar voor gebruik.

Geniet ook van betrouwbare en goedkope e-mail hosting

Webruimtehosting krijgt 5 sterren op basis van 360 reviews