Standaard inbegrepen in al onze Drupal hosting pakketten

Alle ingrediënten om van jouw Drupal website een succes te maken!

Gegarandeerd de snelste laadtijd

Dankzij de nieuwste technieken, SSD en Litespeed laadt jouw website tot wel 70% sneller dan bij de concurrent, gegarandeerd!

 Gratis SSL certificaten

Onbeperkt SSL certificaten voor al jouw (sub)domeinen. Veiligere website, hoger in de zoekresultaten én betere conversie!

 Drupal installatie

Dankzij Installatron kun jij Drupal binnen een handomdraai installeren zodat je website binnen 5 minuten online is!

14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!

Zelf backups maken en terugzetten

HTTP 2.0

Automatische scripts installeren

Installatron

IMAP en POP3 ondersteuning via SSL/TLS

Cron jobs

OpCache, LiteSpeed Cache en Redis Cache

Externe MySQL databases

Premium spamfilter

Website statistieken bekijken

FTP over SSL/TLS

Dagelijkse backup

Webmail (Roundcube of RainLoop)

Shell (SSH) toegang + Git

Controlepaneel: DirectAdmin

PHP versies: Alle 5.x en 7.x versies

MariaDB 10.x

Subdomeinen: Onbeperkt

MySQL databases: Onbeperkt

E-mailadressen: Onbeperkt

FTP accounts: Onbeperkt

Htaccess en mod_rewrite ondersteuning

Vraag nu je domeinnaam aan! Online binnen een paar minuten.


Logo installatron

Nog meer gratis extra's

Zo heb je bijvoorbeeld een premium spamfilter die ook phishing, malware en virussen tegenhoudt. Wel zo veilig!

Perfecte e-mail IP reputatie

Alle e-mails die jij verstuurt komen in de inbox en niet in de spambox terecht o.a. dankzij DKIM en SPF.

Premium spamfilter

Zo beveilig je jouw inbox tegen virussen, malware en phishing.

Premium support

Je wilt snel en goed geholpen worden? Dan zit je bij ons goed! De gemiddelde reactietijd is minder dan 30 minuten en we zijn 7 dagen in de week bereikbaar!

SSL certificaten

Gratis SSL certificaten voor alle (sub)domeinen die je bij ons host.

Razendsnel

Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken en dankzij SSD vliegt je website over het Internet.

Alles in Nederland

Alle servers en alle data staan veilig in Nederland. Wij maken gebruik van het netwerk van Serverius in Dronten.

Geniet ook van betrouwbare en goedkope Drupal hosting

Webruimtehosting krijgt 5 sterren op basis van 360 reviews

Verhuis eenvoudig jouw domeinnaam in 4 simpele stappen

Wist je dat wij jouw domeinnaam, website en e-mailadressen naar ons toe kunnen verhuizen? Zo wordt overstappen wel heel gemakkelijk! Bekijk hier hoe je binnen 4 eenvoudige stappen jouw domeinnaam naar ons toe kunt verhuizen. Jouw unieke en nieuwe domeinnaam registreren kan natuurlijk ook tegen zeer scherpe prijzen.

Jouw Drupal website in een handomdraai on-line

Wij bieden alle tools die jij nodig hebt om snel en eenvoudig jouw Drupal website op te zetten. Zo kun je bij ons, dankzij Installatron, Drupal binnen een paar muisklikken installeren. Je hoeft dus geen vervelende installatieprocedure meer te volgen! Wij willen je het zo makkelijk mogelijk maken. Ideaal toch? Mocht je liever een webshop willen of werken met WordPress of Joomla dan kan dat natuurlijk ook.

Iedere nacht een back-up van je bestanden

Wij maken iedere nacht back-ups van jouw bestanden. Maak je een fout waardoor je website niet meer werkt? Je kunt altijd terug naar een werkende versie. Zo kun je gerust aan jouw Drupal website werken. Ook heb je de mogelijkheid om zelf gratis back-ups te maken binnen ons DirectAdmin controle paneel die je eenvoudig weer terug kunt zetten als dat nodig is.

Heb je een vraag? Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar!

Onze support helden staan altijd tot je beschikking, wat je vraag of opmerking ook is. Wist je dat wij bijna altijd binnen 30 minuten reageren? We noemen dit premium support. Ideaal, want zo hoef je nooit lang te wachten op antwoord op je vraag. Ook hebben wij ruime openingstijden; via e-mail is dit vanaf 08.00 tot 22.00 uur in de avond. Via Facebook is dit vanaf 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt ons hier direct een bericht sturen.

15.000+ Domeinnamen

10.000+ Websites online

8.000+ Klanten

Meer informatie over ons en onze Drupal hosting producten

Onze Drupal hosting pakketten

Wanneer je met Drupal hosting gaat verlenen voor diverse websites ben je bij WebRuimteHosting aan het juiste adres. Wij bieden diverse pakketten om met dit geavanceerde CMS systeem te kunnen werken, waarbij je al vanaf 0,99 euro gebruik kunt maken van alle voordelen die wij te bieden hebben. Wil jij ook weten waarom jij zou moeten kiezen voor Drupal hosting of dat één van de andere systemen die wij te bieden hebben beter bij je aansluit? Lees op onze website alles over onze producten, de diverse CMS systemen en de diensten die ons als aanbieder uniek maken.

Wat Drupal uniek maakt

Natuurlijk zijn er vele manieren en systemen die gehost kunnen worden, van eenvoudige systemen zoals WordPress tot meer geavanceerde keuzes zoals Drupal. Natuurlijk wil jij een systeem die veel te bieden heeft, maar moet deze ook hanteerbaar zijn met jouw kennis en ervaring. Wij bieden zowel de eenvoudige pakketten als de geavanceerde Drupal hosting pakketten aan tegen een betaalbaar tarief. Zo kan je altijd kiezen voor de optie die voor jou de beste is.

Veel beginnende gebruikers zien Drupal als een ingewikkeld systeem, voornamelijk omdat Drupal een modulair karakter heeft waarbij de diverse codes met elkaar moeten communiceren. Toch zijn er ook veel voordelen van Drupal hosting, waaronder de eenvoudige plaatsing en beheer van content, de mogelijkheid om aan diverse gebruikers verschillende rechten toe te kennen en de vrijwel eindeloze mogelijkheden die dit programma te bieden heeft. Kortom is voor ervaren gebruikers Drupal een perfecte oplossing voor een geavanceerde website waarbij oplossingen op maat moeten worden gevonden.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij WebRuimteHosting bieden wij onze klanten diverse Drupal hosting pakketten aan, maar hebben wij ook andere systeem pakketten. Dit doen wij voor betaalbare bedragen vanaf 0,99 euro per maand. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet te veel betalen en ook flexibel zijn in het pakket dat zij bij ons afnemen. Wil jij binnen 14 dagen toch jouw pakket stopzetten? Dan kan dit.

Kortom streven wij ernaar om de pakketten voor Drupal hosting of andere CMS systemen aan te laten sluiten bij de wensen van de klanten. Wij bieden daarvoor premium support, waarbij je altijd goed en snel geholpen wordt. Daarnaast krijg je bij onze pakketten ook een premium spamfilter, 1-klik website installatie, gratis SSL certificaten en nog veel meer.

Meer weten over onze producten?

Wil je hulp bij het maken van de keuze tussen de diverse Drupal hosting pakketten of wil je weten of Drupal of één van de andere systemen beter aansluit bij jouw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij tussen 10:00 en 17:00 bereikbaar via 085 301 0009. Natuurlijk snappen wij dat niet iedereen in de gelegenheid is om op deze tijdstippen te bellen of dat sommige situaties urgent zijn en direct actie vereisen. Via het e-mailadres helpdesk@wrhg.nl reageren wij dan ook tussen 08:00 en 22:00 en kunnen wij je ook in de weekenden helpen. Onze gemiddelde reactietijd is minder dan 30 minuten, zodat je snel geholpen wordt met het antwoord op je vraag.