WebRuimteHosting Blog

Lees hier alle laatste nieuwtjes op onze blog

Welk hosting pakket of reseller pakket is voor mij geschikt?

Vraag je jezelf eens af... Welk hostingpakket past nu het beste bij mij? Waar moet ik voor opletten bijvoorbeeld? Wij leggen het je graag uit.

Een webhosting pakket? Wat is dat precies?

Webhosting wordt verschillend uitgelegd en is daardoor niet voor iedereen even duidelijk. Wat is webhosting? Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, webruimte, afbeeldingen of andere inhoud die toegankelijk is via een website.

Als je een eigen website hebt, staat deze ergens op een server met toegang tot het Internet. Deze server, computer, host je website en maakt het mogelijk dat deze via Internet benaderd kan worden.

Welk pakket past het beste bij mij? Een hosting pakket of toch een reseller pakket?

In de meeste gevallen is een hosting pakket voldoende. Stel dat je een website wilt maken voor een stichting, bedrijf of iets persoonlijks, dan kun je hier prima mee uit de voeten. Je kunt met een hosting pakket ook je eigen webshop starten. Waar je wel op moet letten is het aantal bezoekers. Elke bezoeker vraagt een klein deel van een CPU/geheugen. Bijvoorbeeld met ons starterspakket bieden we 1CPU en 1GB geheugen aan. Voor heel veel klanten is dit meer dan voldoende. Stel dat je een hoop bezoekers per dag krijgt, dan kan het zijn dat je het beste een Extra of Groot pakket kunt afsluiten. Bij een Extra zitten 2CPU's en 2GB geheugen. En bij ons Groot pakket 4CPU's en 4GB geheugen. Je kunt dit vergelijken met je eigen PC, als je eigen PC niet snel is, kun je niet veel applicaties openen. Zo werkt het tegenwoordig ook met een gedeelde hostingomgeving als je te veel bezoekers ontvangt dan je bestelde pakket aan kan.

Bij onze reseller pakketten ligt dit net weer anders. Dit kun je het beste afsluiten als je een eigen hostingbedrijf wilt beginnen of als je bijvoorbeeld websites maakt en deze wilt plaatsen onder je eigen pakket of onder een nieuw account. Die toegang heb je bij onze reseller pakketten. Je kunt altijd meerdere domeinnamen toevoegen/nieuwe accounts toevoegen, net hoe jij dit het liefst wilt beheren. Jouw eigen klanten kunnen dan inloggen in Directadmin om eigen zaken te beheren. Als voorbeeld geven we FTP accounts, e-mail accounts, deze zijn allemaal door de klant zelf te beheren. Er bestaat ook een mogelijkheid om de desbetreffende klant niet die rechten te geven zodat je dit zelf in beheer kunt houden.

webhosting pakket

De beste hostingprovider van Nederland

Wist je dat wij de beste hostingprovider zijn? We bieden uitstekende service, je website is altijd razendsnel door bepaalde technieken die wij inzetten. Als je bijvoorbeeld een Magento of WordPress website hebt, kijk niet verder en laat je overtuigen door onze service en snelheid van onze servers.

Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om de juiste keuze te maken.