M. van Tilburg (via ISPGids)

Waar ik ‘tevreden’ heb aangegeven, zou ik ‘ZEER tevreden’ als optie willen hebben. Na 4 jaar nog steeds bijzonder tevreden over #Webruimtehosting, zowel door het laten draaien van mijn website als ondersteuning van vragen via de mail!!

DM Beuwer (via ISPGids)

Ik zou me geen ander bedrijf kunnen wensen. Ik ben al klant vanaf ongeveer de oprichting van WebRuimteHosting. Heel veel jaren, domeinen en hostingpakketten verder ben ik nog steeds zeer tevreden. De prijzen zijn praktisch niet verhoogd en de service is gewoon uitstekend.

Frank (via Webhosters)

Buitengewoon goede prijs/kwaliteit verhouding. Geweldige after sales en zeer snelle reactie op vragen. ssl/https optie aanwezig. Al met al zeer tevreden na het bouwen van meerdere websites hier.

E. Wink (via Trustpilot)

Zeer plezierig om mee samen te werken! Wij zijn een klein bedrijf wat voor onze klanten de webhosting verzorgt. Een bedrijf als Webruimtehosting sluit daar perfect op aan.
Goede prijs/kwaliteit maar vooral een zeer kundig en behulpvaardige helpdesk die op de meest ongemakkelijke tijdstippen gewoon bereikbaar is.

R. Beuwer (via ISPGids)

Deskundige en zeer snelle en betrouwbare service die voor mij hoog in het vaandel staat.
Heb inmiddels 3 domeinnamen geregistreerd, met heel veel plezier en zonder ooit een probleem te hebben ondervonden. Ik zal dan ook zeker blijven en deze service bij anderen aanbevelen.
Goedkoop, Snel en Betrouwbaar.