WebRuimteHosting Blog

Lees hier alle laatste nieuwtjes op onze blog

Hoeveel opslag heb ik nodig bij een hosting pakket?

Webruimtehosting biedt drie verschillende hostingpakketten aan. Het Starterspakket bevat 3GB aan webruimte. Het Extra pakket biedt 100GB aan webruimte en het Groot pakket biedt 300GB aan webruimte aan.

Wil jij het beste hostingpakket afsluiten voor jouw website, maar heb je geen idee hoeveel schijfruimte jouw website nodig heeft? We leggen het je graag uit.

Wat is opslag bij een hosting pakket nu precies?

De schijfruimte van een hostingpakket betreft de totale ruimte die jij kunt gebruiken voor jouw website, jouw e-mailactiviteiten en jouw database. Heb je een HTML pagina met enkele pagina's en geen foto's? Dan zou je als voorbeeld al genoeg hebben aan ons Starterspakket. Heb je echter tientalle pagina's en/of veel beeldmatriaal, gebruik je meerdere mailadressen en heb je een complexe en goedgevulde database? Dan kun je het beste voor een Groot pakket gaan.

opslag hostingpakket

Stel jezelf 3 vragen bij een hosting pakket

Als je nog nooit een hostingpakket hebt afgesloten voor jouw website dan is het lastig om te bepalen welk pakket het beste bij je past. De beste manier om daar achter te komen is jezelf deze drie vragen te beantwoorden. Zo kom je er achter welk pakket het beste bij jouw website past. Het gaat om deze drie vragen:

Vraag 1: Wil ik veel beeldmatriaal (foto's/video's) op mijn website zetten?

Vraag 2: Uit hoeveel pagina's wordt mijn website opgebouwd?

Vraag 3: Wil ik veel e-mailadressen gebruiken en/of complete en grote database gebruiken?

Bestaat jouw website uit veel pagina's, wil je er veel foto's en/of video's op zetten of wil je veel e-mailadressen en/of een grote database gebruiken voor jouw website? Dan heb je veel schijfruimte nodig. Is jouw website klein, bestaat de site voornamelijk uit tekst en heb je voldoende aan een een enkele e-mailadres? Dan heb je voldoende aan een hostingpakket met wat minder schijfruimte.

Benieuwd met wat wij allemaal bieden? Zie hier onze hostingpakketten.

Heb je hulp nodig om een keuze te maken? Wij staan voor je klaar.

Als je hulp nodig hebt met het kiezen van het juiste Webruimtehosting hostingpakket voor jouw website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je het beste advies te geven. Bellen kan ook gerust naar 085-3010009.

Wij vertellen je graag welk pakket het beste bij jouw website past.